Επισκευή ή αλλαγή μπαταρίας

αλλαγη μπαταριασ μπανιου κουζινασ

Βλάβες μπαταρίας μπάνιου και κουζίνας

Η βλάβη μιας μπαταρίας είναι ίσως το συχνότερο πρόβλημα που μπορεί να παρουσιαστεί στα υδραυλικά μιας κατοικίας. Ποιά είναι όμως τα πιο συχνά προβλήματα που μπορεί να παρουσιάσει μια μπαταρία;

1. Μπαταρία που στάζει ή με διαρροή

Είναι η πιο συχνή βλάβη που παρουσιάζουν οι μπαταρίες του σπιτιού. Μία μπαταρία που έχει διαρροή μπορεί να γίνει ένα πολύ ενοχλητικό πρόβλημα του νοικοκυριού σας, που δεν μπορείτε να το αγνοήσετε για πολύ καιρό. Μια βρύση που στάζει ακόμα κι αν είναι πολύ καλά σφιγμένη, έχει συνήθως φθαρμένα λαστιχάκια. Τις περισσότερες φορές η αντικατάστασή τους με καινούρια λύνει το πρόβλημα. Υπάρχουν όμως και περιπτώσεις όπου η διαρροή οφείλεται σε φθορά της μπαταρίας, οπότε απαιτείται η αλλαγή της.

2. Πολύ σφιγμένες και κολλημένες μπαταρίες

Μερικές φορές μία μπαταρία έχει κολλήσει και δεν μπορούμε να την ανοίξουμε. Αυτό μπορεί να είναι μεγάλο πρόβλημα, ειδικά αν η βρύση βρίσκεται σε σημαντικό δωμάτιο του σπιτιού, όπως το μπάνιο, ή η κουζίνα. Μερικές βρύσες μετά από προσπάθεια, μπορεί να ξεκολλήσουν απότομα και να δημιουργηθεί ρωγμή ή να αρχίσει να τρέχει το νερό χωρίς να μπορούμε να την κλείσουμε. Σε αυτήν την περίπτωση πρέπει να κλείσουμε τον διακόπτη παροχής νερού στην βρύση και να καλέσουμε έναν τεχνικό για την επιδιόρθωση.

Γενικά μια κολλημένη βρύση μπορεί να έχει αιτία την συσσώρευση αλάτων του νερού ή σκουριές από τους σωλήνες που προκαλούν την εμπλοκή ή να έχουν φθαρεί τα λαστιχάκια. Ανάλογα με την περίπτωση, μια εντελώς κλεισμένη βρύση πρέπει να αντικατασταθεί.

3. Μπαταρίες που κάνουν θόρυβο

Όταν ανοίγετε ή κλείνετε μια μπαταρία και αρχίζει να κάνει ασυνήθιστους θορύβους, τότε έχετε πρόβλημα είτε με την ίδια την μπαταρία, είτε με τους σωλήνες ύδρευσης. Μερικές μπαταρίες είναι ακατάλληλες για ορισμένες αναμονές ειδών υγιεινής και γι’ αυτό γίνεται θόρυβος όταν ανοίγουν. Μερικοί θόρυβοι προκαλούνται από κακή τοποθέτηση στα λαστιχάκια, τον σχηματισμό πουριού ή άλλους υδραυλικούς λόγους. Τα θορυβώδη υδραυλικά μπορούν να είναι πολύ συχνά και να ακούγονται σαν χτύπημα στους τοίχους ή στα δάπεδα όταν ανοίγουμε την βρύση.

Το συνεργείο μας  επισκευάζει και αντικαθιστά γρήγορα, ποιοτικά και οικονομικά μπαταρίες που στάζουν, κολλημένες μπαταρίες, μπαταρίες με χαμηλή πίεση, μπαταρίες που κάνουν θόρυβο. Χάρις στην εμπειρία μας μπορούμε να σας δώσουμε συμβουλές για το ποιες βρύσες ταιριάζουν στα μπάνια και στις κουζίνες σας, όχι μόνο για να είναι λειτουργικές και καλαίσθητες, αλλά και να σας κάνουν οικονομία.

Καλέστε μας στο 697-083-6530 για να έρθουμε άμεσα στον χώρο σας και να διορθώσουμε την βλάβη.